3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da 3 puan hesapları

Diyarbakırspor, Bank Asya 1. Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-kırmızılılar, bu maçtan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Malatyaspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık. Futbolcularım da iyi durumda. Eğer bunu en iyi şekilde sahaya yansıtırsak istediğimiz sonuçla sahadan ayrılırız. Yönetim kurulumuz ve futbolcularımızla yaptığımız bir dizi toplantıda; kart, hakem ve sergileyeceğimiz oyun hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Diyarbakırspor olarak puan sıralamasında iyi durumdayız. Eğer art arda iki maç kazanırsak durumumuz çok çok iyi olacak. Bu maçtan alacağımız sonuç çok önemli" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise, "Alacağımız bir galibiyet önümüzü açacaktır. Sakat oyuncularımızın tedavileri sürüyor. Komşu kentimiz ve dostumuz Malatyaspor ile oynayacağımız maç bizim açımızdan önemli. Diyarbakırspor olarak hata yapmamalıyız, çok dikkatli oynamalıyız. Futbolcularımıza vereceğimiz galibiyet primi her an artabilir" şeklinde konuştu.

Diyarbakırspor'un devre arasında transfer ettiği Şadi Çolak da taraftara, Malatyaspor maçında gol atacağının sözünü verdi. Çolak, "Taraftarlarımıza borcum var. Ligde kalan tüm maçlarımızda onların gözdesi olup takımımın gollerini atacağım ve attıracağım. Geçirdiğim sakatlıklar ve ceza durumu beni çok üzdü. Şimdi bunları atlattım. Çok iyi durumdayım. Artık herkes bambaşka bir Şadi seyredecek" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Onur ise, "Çok iyi bir çalışma ve arkadaşlık ortamımız var. En ufak bir sorunumuz yok. Böyle olması da bizim için büyük moral kaynağı oldu. Diyarbakırspor gerçek gücünü bu maçta gösterecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2008 Cuma 17:29:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?