3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da büyük üzüntü

Diyarbakırspor'un Play-off yarı final maçında penaltı atışları sonucunda Eskişehirspor'a 6-5 yenilerek elenmesi camiada büyük üzüntüye neden oldu.

Eskişehirspor maçı sonrasında Diyarbakır'da ölüm sessizliği hakim olurken, Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

"Maçın sonucu bu olmamalıydı" diyen Başkan Öktüren, rakiplerinden üstün bir oyun sergilediklerini belirterek, "Diyarbakırspor bu sonucu hak eden bir oyun sergilemedi. Yazık oldu verdiğimiz emeklere. Biz herkesten çok süper ligi hakketmiştik. Ama olmadı buraya kadarmış. Çok üzgünüz. Bize büyük ilgi ve destek veren binlerce taraftarımıza teşekkür ederiz. Büyüklüklerini gösterdiler" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Salih Akçadağ, kente üzüntülü döndüklerini belirterek, "Eskişehirspor bizden güçlü bir ekip değildi. Bizi normal şartlarda yenemezdi. Maçın hakemi kazandığımız penaltıyı verseydi sonuç bu olmayacaktı. Maç penaltılara kalmayacaktı. Futbolcularımız biraz daha becerikli olsalardı şimdi finale kalmışlardı. Bu onların da değerini yükseltecekti. Türkiye'nin her tarafından gelen taraftarlarımızı üzdük. Eğer maçımızı kazanıp finale kalsaydık Pazar günü İnönü stadının tek hakimi biz olup Süper Lig'e çıkacaktık. Kısmet olmadı" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, Diyarbakırspor'un sergilediği oyunu tüm Türkiye'nin televizyondan izlediğini kaydederek, "Futbol şans işidir. Bu faktör bizden biraz yana olsaydı zaten Kocaelispor'un veya Antalyaspor'un yerine Süper Lig'de biz olurduk. Sahamızda kaybettiğimiz puanlar bizi bu hale soktu. Eskişehirspor karşısında ezilmedik başa baş futbol sergiledik. Eğer 6. penaltıyı atabilseydik kesin finale kalırdık. Diyarbakırspor büyük bir kulüptür. Büyük camiadır, Yine eski günlerine dönecektir. Yeter ki birlik beraberliğini kaybetmesin" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2008 Cumartesi 13:16:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?