3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da galibiyet sevinci

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u yenerek haftayı 3 puanla kapatmanın sevincini yaşıyor.

Yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Öktüren, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in organizasyonuyla düzenlenecek olan Diyarbakırspor gecesini heyecanla beklediklerini söyledi. Öktüren, "Sayın Bakanımız tarafından günü tespit edilecek geceye iş adamları ile Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Başbakanımız gecemize katılacağına dair bize söz verdi. Kulüp olarak bu geceye endekslendik. Kulüp olarak rahatlayacağımız günler yakındır. Sahamızda oynadığımız, fakat zorlandığımız Kardemir Karabükspor maçını kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

Basın Sözcüsü Alper Akhan da Diyarbakırspor olarak sahamızda zorlandıkları karşılaşmadan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Oyunun genelinde iyi oynamamıza karşın şans faktörü bizden yana değildi. Gollük pozisyonlarımız ya rakipten ya da kale direklerinden döndü. Buna çok üzüldük. Hakemin fazlasıyla sarı kart göstermesine gerek yoktu. Oyuncularımızı oyundan düşüren gereksiz düdüklerde olunca gol atmamız geç oldu. Mağlubiyet golünü biz yememize karşın mücadeleyi bırakmadık. Sahadan galip ayrılmasını bilen golleri attık. Diyarbakırspor olarak oynadığımız maçlarda şanssız puanlar kaybetmeseydik, şimdi daha üst sıralardaydık. Takımımızın gol yollarında biraz daha iyi olması gerekir" diye konuştu.

Diyarbakırspor için önemli olan sonucu aldıklarını belirten teknik direktör Coşkun Demirbakan ise, " Sahamızda 3 puan almamız gereken bir maç oynadık. Sonuçta dediğimiz oldu. Fakat, yakaladığımız pozisyonları bir türlü gole çeviremeyince üstünlük bir ara rakibimizin eline geçti. Ama yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile çabuk toparlandık. 90 dakika boyunca bizden desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Diyarbarırspor'un iki golünü atıp galibiyetini sağlayan Emrah Bozkurt da, takımını galibiyete taşıyan golleri attığı için çok sevindiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 17:50:16
Güncelleme :27 Ekim 2008 Pazartesi 17:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?