3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da galibiyet sevinci

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da deplasmanda alınan Giresunspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, takımın gidişatından memnun olduklarını belirterek, "Yaptığımız kadro yeni yeni oturmaya ve başarılı sonuçlar almaya başladı. 4 haftadır aldığımız sonuçlar bizleri fazlasıyla sevindirdi. Artık her maçımızı final havası içinde oynayacağız. Her hafta bizim için önem kazandı. Bizim için hangi rakip olursa olsun fark etmez. Bunu da herkesin iyi bilmesini istiyoruz, Diyarbakırspor, ligdeki yerini beğenmiyor, üst sıralarda çıkmak istiyor. İnşallah bunu yakın bir zamana kadar gerçekleştirip istediğimizi elde edeceğiz" dedi.

Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Alper Akhan, takımın deplasmandan aldığı 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek "Diyarbakırspor son haftalarda süper bir çıkış yakalamıştır. Giresunspor karşısında maçın 90 dakikası boyunca gol arayan ve sahadan galip gelmek için mücadele eden takım bizdik ve istediğimizi aldık. Ligde oynadığımız 10 maçta 17 puan toplayıp lig sıralamasında 5.'liğe yükseldik. Elimizde güçlü ve geniş bir kadro var. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Taraftarlarımızın artık her maçımızda tribünleri doldurmalarını ve takıma destek vermelerini istiyoruz" diye konuştu.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise Giresunspor galibiyeti nedeniyle futbolcularını kutladığını ifade ederek, "Aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok ama biz sıkıntılı bir şekilde lige girdik. 19 yeni transfer yapan ve geçen sezon ki iskelet kadrosu dağılan bir takım olarak zamana ihtiyaç olduğunu söyledik. Arada kötü sonuçlar üst üste yenilgiler aldık, sıkıntılı maçlar oynadık ama zaman bizi haklı çıkardı. Bizim her maç felsefemiz aynıdır. Her maç iyi mücadele etmek, iyi oynamaya çalışmak, içerde-dışarda fark etmeden kazanmaya çalışmak. Bazı maçlarda bunu yapamadık ancak son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Giresun'a eksiklerle gittik ama oyuncularımız iyi mücadele etti. Giresunspor maçın genelinde baskı altında oynadı. Biz ise farkı kaçırdık. Sonuç çok farklı olabilirdi. Bizim her maçımız final ve hedeflerimize ulaşabilmemiz için bu finalleri geçmek istiyoruz. Bir engeli aştık, yolumuza devam ediyoruz. Rayına oturmuş bir Diyarbakırspor başarılı olacaktır. Futbolda dün yok, bugün ve yarın var. Dün bitti, bugün artık önümüzdeki maçı düşünmeliyiz. Yönetici, teknik adam, oyuncular ve taraftarlar olarak bir bütünüz. Artık Altay ile oynayacağımız maça bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 16:29:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?