3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da galibiyet sevinci

Diyarbakırspor'da kendi sahasında Altay karşısında aldığı 4-1'lik galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, ligde 5 haftadır yenilgisiz olarak yollarına devam ettiklerini belirterek, "Diyarbakırspor iyi bir yolda. Futbolcularımız Altay maçında sahaya kazanmak için çıktılar ve iyi mücadele ederek farklı bir galibiyet aldılar. Teknik heyetimize, futbolcularımıza ve 90 dakika boyunca takımlarını centilmence destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Basın Sözcüsü Alper Akhan ise, tüm maçlara kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Diyarbakırspor'un ilklerin takımı olduğunu söylemiştik. Altay maçında bir kez daha bunu ispatlamış olduk. Biz birçok takımın namağlup unvanına son verdik. Altay da onlardan birisi oldu. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki maçlara konsantre olduk. 5 maçlık yenilmezliğimizi sürdürmek istiyoruz. Lig uzun bir maraton, neyin ne olacağı şimdiden belli olmaz. Diyarbakırspor olarak işimizi sıkı tutacağız. Hiçbir rakibimizi küçümsemeyeceğiz ve tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan da, takımın yeni yeni rayına oturmaya başladığını, ilerleyen haftalarda daha iyi olacaklarını söyleyerek, "Sezon başında 19 yeni futbolcuyu kadromuza kattık. Takım yeni yeni rayına oturmaya başladı. İnşallah daha iyi olacağız. Altay karşısında sahaya kazanmak arzusuyla çıktık ve farklı kazandık. Futbolcularım başarılı bir performans sergilediler. Zevkli bir karşılaşma oldu. Kazanmamız bizi moral yönünden zirveye ulaştırdı. Karşılaşma boyunca bizden desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 12:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?