3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da hazırlıklar başladı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da, geçen hafta alınan Antalyaspor galibiyetinin sevinci yaşanırken; Yeşil-kırmızılılar'da hafta sonu deplasmanda oynanacak İstanbulspor maçının hazırlıkları başladı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde gerçekleştirilen antrenmada futbolcuların neşeli oldukları gözlenirken, koşu ile başlayan antrenman daha sonra kondisyon ağırlıklı çalışmalarla devam etti. Teknik Direktör Mustafa Uğur, Antalyaspor galibiyetinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını, ancak bir an önce bu maçı unutup, hafta sonu deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçına konsantre olmaları gerektiğini belirterek, "Rakibimizi kesinlikle küçük görmemekle birlikte, zor bir karşılaşma oynayacağımızı kabullenmeliyiz. İstanbulspor maçını kazanmak istiyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz" dedi.

Diyarbakırspor'un, Pazar günü deplasmanda Antalyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldığını ve puan cetvelinde 5. sıraya çıktığını hatırlatan Genel Kaptan Salih Akçadağ ise, "Kalan iki maçımızı bu konumumuzu korumak için kazanmak istiyoruz. Moral yönünden yüksek seviyedeyiz. Camiamız da yönetimimiz de sevinçli. Bu durumumuzu çok iyi kullanmalıyız. Diyarbakırspor bir kez daha büyüklüğünü gösterdi. Şimdi İstanbulspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. İstanbul'da büyük taraftar topluluğumuz var. Evimizde gibi bir maç oynayacağız. Hedefimiz belli, desteğe ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2008 Salı 13:11:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?