3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da hedef galibiyet

Diyarbakırspor, Pazar günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken, bu maçtan galibiyetle dönmek istiyor.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde yapılan bügünkü idmanda yarı sahada taktik ağırlıklı çiftkale maç yapıldı.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, Diyarbakırspor için Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçının öneminin büyük olduğunu belirterek, "Bizim için zirve yarışında önemli bir rakiple oynayacağız. Artık Güngören Belediyespor'dan aldığımız şok yenilgiyi unuttuk. Bu hafta yine İstanbul'da zorlu bir puan mücadelesine çıkacağız. Üstelik bu maçın önemi geçen haftadan çok daha fazla. Çünkü karşımızdaki rakip Kasımpaşa, zirve yarışının favori ekipleri arasında gösteriliyor. Diyarbakırspor, aynı puana sahip olduğu rakibini yendiği takdirde 3 puan öne geçmekle kalmayıp, zirve yarışında önemli bir rakibine karşı avantaj sağlayacak, olası bir ikili averaj hesaplamasında da öne geçecek. Güngören Belediyespor yenilgisinin bir kaza olduğunu göstermesi açısından da bu maçtan alınacak 3 puanın çok büyük önemi var. Geçen hafta yenilmemize karşın Manisa, Karşıyaka, Altay, Kasımpaşa gibi takımların da puan kaybetmesi nedeniyle fazla kaybımız olmadı. Galibiyet hesapları yapıyoruz. 1 puanın da çok kıymetli olacağını unutmayalım. Böylelikle Kasımpaşa ile arasında puan farkının açılmasını önleyeceğiz" diye konuştu.

Diyarbakırspor'un golcü futbolcusu Emrah Bozkurt da bu hafta sonu oynayacakları maçta takımının galibiyet gollerini atacağını ifade ederek, "Pazar günü Kasımpaşa maçından zaferle ayrılarak Diyarbakır'a büyük sevinçle dönmek istiyoruz. Bunun için tüm futbolcu arkadaşlarım ve ben galibiyet yemini ettik ve buna şartlandık. Bunu yapacak güce sahip olduğumuzu geçen haftalar ispatlamıştık. Geçen hafta İstanbul'da küstürdüğümüz taraftarlarımızla bu hafta sonu tekrar barışacağımıza inanıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 17:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?