3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da ince hesaplar

Bank Asya 1. Lig'in güçlü takımlarından Diyarbakırspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Zirveye ortak olduklarını söyleyen Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, İzmir deplasmanından puanla döneceklerini söyledi.

Diyarbakırspor'un son 5 lig maçında, 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak gerçek gücünü gösterdiğini belireten Coşkun Demirbakan, "İyi bir takım olduğumuzu herkes gördü. Ligde yenilgi yüzü görmeyen Altay'ı bile 4-1 gibi farklı yendik. Tek hedefimiz, Süper Lig'e çıkmaktır. Bunu başarmak içinde emin adımlar ile yürüyoruz. Futbolcularımın moralleri çok yüksek. Onlarla yaptığım toplantıda kart konularında gerekli uyarıyı yaptım. Pazartesi günü deplasmanda oynayacağımız Karşıyakaspor maçında mutlak puanla döneceğiz. İzmir'de alacağımız galibiyetle gelecek açısından bizim için yeni bir sayfa açılacak" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın genel kaptanı Salih Akçadağ, Diyarbarbakırlı iş adamlarının sezon başından beri Diyarbakırspor'un deplasman masraflarını karşıladığını ifade ederek, "İzmir deplasman harcamalarımızı da işadamımız Sezai Topalan karşılayacak. Kendisine kulüp olarak teşekkür ediyoruz. Bu tür katkılar külübümüzün bütçesine çok önemli fayda sağlamaktadır. Diyarbakırspor olarak lig sıralamasında iyi bir yer tuttuk. Çıkışımızı sürdürmekteyiz. Bunu devam ettirmeye de kararlıyız. Çünkü, takımımızın sergilediği futbolda gelişmeler var. Bunun karşılığını tam manasıyla almalıyız. Tüm avantajlarımızı iyi kullanmalıyız. İzmir, bizim için deplasman sayılmaz. Tüm İzmir ve çevresindeki Diyarbakırlıları maçımıza, bizi desteklemeye davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 16:25:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?