3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da maç hazırlıkları

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Geçen haftayı evinde oynadığı Çaykur Rizespor maçını yenilgiyle kapatan Diyarbakırspor'da gözler deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçına çevrildi.

Ramazan Bayramına rağmen antrenmanlara ara vermeden çalışan Yeşil-kırmızılı futbolcuların son haftalarda alınan yenilgiler nedeniyle üzgün oldukları gözlendi. Teknik direktör Çoşkun Demirbakan nezaretinde yapılan idmanda koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında, topla çeşitli çalışmalar yapan futbolcular, daha sonra iki buçuk saat süren idmanı taktiksel ağırlıklı çalışma yaptı.

Bu arada ligde ve kupada 7 gün içerisinde aldıkları 3 yenilgi ile adeta şok yaşadıklarını ifade eden Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, "Diyarbakırspor 7 günde oynadığı 3 maçını kaybetti. Aldığımız bu başarısız sonuçlar bize ders olmalıdır. Artık bunların üzerine bir sünger çekip, başarılı sonuçlar almamız gereklidir. Diyarbakırspor'un güçlü kadrosuna da bu yakışır" dedi.

Teknik direktör Çoşkun Demirbakan, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini vurgulayarak, "Antrenmanlarımızı Cuma günü tamamlayacağız ve Cumartesi günü Kayseri'ye gideceğiz. Takımımız da sakat olan Barış Ataş dışında eksik oyuncumuz yok. İyi bir kadromuz var ve kayıplarımızı telafi edeceğimize inanıyoruz. Bunun için ne lazımsa yapacağız. Futbolcularımızla görüştük, gerçek güçlerini sahaya yansıtmalarını istedik" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 12:11:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?