3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da Malatya mesaisi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu sahasında Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan nezaretinde günde çift idman yapan yeşil-kırmızılı futbolcular, sabahları kondisyon, akşam antrenmanında ise teknik ve taktik ağırlıklı idman yapıyor. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, Diyarbakırspor'un birlik ve beraberliğini bozmaması gerektiğini vurgulayarak, "Futbolcularımızla ve teknik heyetimizle yapacağımız toplantıda futbolcularımızın dikkatini çekeceğiz. Ligdeki durumumuzu değerlendireceğiz. Önümüzde bizim için çok önemli olan bir maç var. Moral ve motivasyon yönünden iyi hazırlanıp kazanmalıyız. Çünkü haftalardır aldığımız başarısız sonuçlar bizleri fazlasıyla üzdü" dedi.

Teknik Direktör Çoşkun Demirbakan ise, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız maç bizim için fazlasıyla önem kazandı. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Rakibimiz kim olursa olsun onu yenmek için sahaya çıkacağız. Artık hiç bir rakibimizden çekinmiyoruz. Antrenmanlarımızı perşembe günü teke düşüreceğiz. Cuma akşamı yapacağımız idmanla hazırlıklarımızı tamamlayıp tesislerimizde kampa gireceğiz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 14:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?