3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da Mardinspor mesaisi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü evinde oynayacağı
Mardinspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretindeki haftanın ilk idmanı, koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. 2.5 saat süren idmana sakat olan Çağatay ve Atilla katılmadı. Teknik Direktör Mustafa Uğur, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından alınan bir puanın önemli olduğunu belirterek, "Bu bizi moral ve motivasyon açısından olumlu yönde etkiledi. Bu hafta sonu sahamızda Mardinspor ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımıza başladık. Sahamızda oynayacağımız bu maç bizim için önemli. Rakibimizi yenmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yeşil-kırmızılı Kulübün Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise, Diyarbakırspor'un zorlu 3 deplasmandan 5 puan çıkardığını ifade ederek, "Şimdi önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Her maçımızı final havasında oynayacağız. Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir toplantı yapacak. Bundan sonraki tüm maçlarımızı ele alacağız. Zor virajı aştık. Fikstür avantajımızı kullanmalıyız" şeklinde konuştu.
Diyarbakırspor'un kaptanı Serkan Özsoy da, takımın gidişatının iyi olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Takımımızda gidişat iyi. İnşallah, bunu bu şekilde devam ettiririz. Arkadaşlarımla bir toplantı yaptık, artık kendimize çok dikkat edeceğiz. Diyarbakırspor taraftarları bizden çok şeyler bekliyor. Biz de onları sevindirmeliyiz. Bunun için de birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Şu anda en ufak bir sorunumuz yok" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 11:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bayram kaya IP: 88.244.212.xxx Tarih : 8.03.2008 14:46:38

diyarbakıra bu maçta öncelikle başarılar bu maçı çok rahatlıkla alacagına inanıyorum ve de şansın bu maçta dybkr futbolcularının yanında olmasını diliyorum başarılar (PASURLU)KULP