3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da primler ödeniyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da yönetim, Orduspor ve Sakaryaspor galibiyetlerinin primlerini perşembe günü futbolculara ödeneceğini açıkladı.

Genel Kaptan Salih Akçadağ, Sakaryaspor maçında özellikle maçın ikinci yarısında iyi oyun sergilediklerini belirterek, iyi oyunun sonucunda galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Takımın iki hafta içerisinde 2'si lig ve biri de kupa olmak üzere 3 resmi maçta 3 galibiyet aldığını vurgulayarak, bu nedenle çok mutlu olduklarını kaydetti. Akçadağ, üst üste oynadıkları 3 resmi maçta alınan galibiyet nedeniyle futbolculara prim vereceklerini söyledi. Kadrolarına kattıkları 19 yeni oyuncu ile yeni bir kadro kurduklarını ve sezon başında takımın başarılı olup olamayacağı konusunda bazı kesimlerin şüphelerinin olduğunu hatırlatan Genel Kaptan Akçadağ, "Ancak biz takımımıza güveniyorduk. Oyuncularımız 3 maçta da bizi mahcup etmedi. Takımdaki uyum sorunu giderek azalıyor. İlk maçlarda puan kaybetmemiz çok önemli. Her geçen gün daha iyi oyun sergiliyoruz. Bizim yanı sıra futbolcu ve teknik heyetin morali çok iyi. Yönetici olarak tek sıkıntımız maddi sorun. Sürekli geçmiş yönetimlerden kalan borçlarla uğraşıyoruz. Bu nedenle maddi sıkıntımız var. Bu sorunun çözümü için herkesin yardımına ihtiyacımız var. Bu konuda başta yöneticiler olmak üzere herkesten destek bekliyoruz. Primleri Perşembe günü ödemek istiyoruz. Bugüne kadar sadece 400 kombine bilet satıldı. Oysa bu başarıyı gösteren Diyarbakırspor gibi büyük bir takımın kombine biletleri sezon öncesinde tükeniyor. Taraftarlarımızdan kombine bilet satın almalarını rica ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 17:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?