3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da sakatık şoku

Diyarbakırspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarını günde çift idman ile sürdürüyor. Diyarbakırspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, "Deplasmanda oynayacağımız maçta önce centilmenlik ve dostluk istiyoruz" dedi.

Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-kırmızılı futbolcular, teknik direktör Mustafa Uğur nezaretinde yapılan antrenmanda kondisyon, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı.

Kırmızı-yeşilli takımın teknik direktörü Mustafa Uğur, Malatyaspor maçını kazanmaktan başka çarelerinin bulunmadığını belirterek, "Bu maçı kazanmamız bize çok şeyler kazandırmakla birlikte, hedefimize bir adım daha yaklaştıracaktır. Puan sıralamasında bizim 38, rakibimizin 29 puanı var. Bizim için önem arzeden bu maçı kazanmaya çalışacağız. Futbolcularımızdan Sinan Turan, Mardinspor maçında dizinden sakatlanmıştı. Bu oyuncumuz ne yazık ki en az 3 hafta takımının formasını giyemeyecek. Barış Ataş'ında tedavisi sürüyor" dedi.

Diyarbakırspor Basın sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise, Malatyaspor'la 40 yıla dayanan bir dostluklarının olduğunu belirterek, "Bugüne kadar hiç maçımızda dostluk bozucu şeyler olmadı. İki kardeş takım maç yapacak. Hak eden kazansın. Bizim bu sezonki hedefimiz Süper Lig'e çıkabilmektir. İnşallah rakibimizde gelecek sezon çıkar. Diyarbakırspor olarak ligdeki durumumuz düzeltip üst sıralara tırmanmak istiyoruz. İyi bir kadromuz var ve hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Diyarbarkırspor'un golcü oyuncusu Şadi Çolak, takıma transfer olduğu günden beri şansızlıklar, sakatlıklar ve cezalarla uğraştığını ifade ederek, "Artık kötü gidişata ve şansızlığa bir dur demenin zamanı gelmiştir. Bu hafta sonu oynayacağımız maçta atacağım gol veya gollerle takımımın galibiyetini sağlayacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2008 Çarşamba 18:01:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?