3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da tek hedef 3 puan

Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Erhan Çatalçam ve Hüseyin Kartal katılmadı. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Yeşil-kırmızılı futbolcu Ufuk Bayraktar, "Takım olarak galibiyete kilitlendik. Kardemir Karabükspor maçından galibiyetle ayrılacağız. Çok iyi bir takımız, gol yollarında kısır olmadığımızı bu hafta sonu atacağımız gollerle göstereceğiz" diye konuştu.
Takımından memnun olduğunu ifade eden Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise, "Futbolcularım hırslı ve istekli. Takım olarak galibiyet yemini ettik. Galibiyetten başka seçenek düşünmüyoruz. Ligde iki haftadır yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu zorlu maçtan 3 puanla ayrılacağız" dedi.

Bu arada Diyarbakırspor yönetim kurulunda görev bölümü yapıldı. Adnan Öktüren başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle gerçekleşti:

"2. Başkanlar Fuat Dengiz, Aziz Özkılıç ve Çetin Sümer, Koordinatörler Abdullah Atik ve Sedat Bayhan, Genel Sekreter Hayretin Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Aman, Futbol Şubesi'nden sorumlu Asbaşkanlar Abdurrahman Yakut ve Salih Akçadağ, Basından Sorumlu Asbaşkanlar Ömer Serdar Çimen ve Alper Akhan, Taraftarlardan Sorumlu Asbaşkanlar Tahsin Çimen ve Piresin Bal, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanlar Mahsun Akbulut, Abdurrahman Yakut, Çetin Sümer, Piresin Bal ve Fuat Dengiz, Sağlık İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Alper Akhan, Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Veyci Tercil Budak, Proje ve Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkanlar Suat Önen ve Hakan Buğdaycı, Proje ve kaynak meydana getirme sorumluları Ahmet Tanaman, Sait Geçkil ve Reşit Kurttekin, Protokol işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Halit Ensarioğlu, Altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ayhan İldiz, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü sorumluları Fatih Hillez ve Semih Eser"

Öte yandan Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, Kardemir Karabükspor maçında takımlarını yalnız bırakmayacaklarını belirterek, "Maç boyunca sahada 12. adam olup takımımıza destek vereceğiz. Biz Diyarbakırspor'un iyi gününde de kötü gününde de yanındayız. Takımımız, önündeki tüm engelleri aşacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı Karabükspor maçında tribünlerde görmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 23:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?