3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da tek hedef galibiyet

Diyarbakırspor, yarın kendi sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde sabah saatlerinde ter idmanı yapan Yeşil-kırmızılı futbolcular kampa girdi.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, artık ligde çıkışa geçmek istediklerini belirterek, "Sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Ligde rakip ayrımı gözetmeden tüm maçlarımızı birer final havası içerisinde oynamalıyız. Tüm maçlarda sahaya kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımız da bizden başarı bekliyor. Güçlü ve geniş bir kadromuz var ve bu kadronun ligde hedeflerine ulaşacağına inanıyorum. Yarınki maçta tüm taraftarlarımızı stada davet ediyoruz, onların desteğine ihtiyacımız var. Yarınki maçta tribünleri dolu görmek istiyoruz" dedi.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise, yarınki maçta sahaya 3 puan için çıkacaklarını belirterek, "Ligde 4 maçta aldığımız 2 galibiyet, bir beraberlik ve 1 mağlubiyetle puan sıralamasında 7 puanla 5. sıradayız. Ben ligdeki yerimizi beğenmiyorum. İnşallah bu hafta bir çıkış başlatarak hızla üst sıralara yükseleceğiz. Çaykur Rizespor maçını taraftarlarımızın da desteğiyle kazanacağız" diye konuştu.

Bu arada Diyarbakırspor'un yarın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın biletleri kale arkası tribünü 3 YTL, maraton tribünü 5 YTL, kapalı tribün 10 YTL ve VIP tribünü 20 YTL'den satışa sunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 13:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SELAMİ GÜL IP: 78.188.62.xxx Tarih : 26.09.2008 14:14:46

SELAM AMED SPORA SELAM YÜREĞİMİZ HEP SENİNLE YENSEN YENİLSENDE SENİN GÖNLÜMÜZDE APAYRI BİR YERİN VAR ELAZIĞDAN SELAMLAR HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ALLAH DİYARBAKIRIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN