3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da tek hedef galibiyet

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında oynacağı Mardinspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Teknik Direktör Mustafa Uğur nezaretinde, günde çift idman yapan Yeşil-kırmızılı takım, Mardinspor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Teknik Direktör Mustafa Uğur, fikstürde avantajlı duruma geldiklerini belirterek, "3 maçımızı deplasmanda oynamıştık. Bu maçlarımızdan 5 puan toplamıştık. Şimdi önümüzde Pazar günü sahamızda oynayacağımız Mardinspor maçı var. Tüm gücümüzle bu maça hazırlanıyoruz. Maçta tek düşüncemiz, galibiyet olacak. Kadromuzda Abdullah Çetin, Şadi Çolak ve Çağatay sakat.

Onur'un cezası bitti. Eksik futbolcularımızın yerlerini dolduracak arkadaşlarımız, her zaman için göreve hazır. Bizim için önemli bir süreç başladı. Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" dedi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren ise Yeşil-kırmızılı kulübün her türlü güzelliğe layık olduğunu kaydederek, "Takımımız önemli bir devreye girdi. Ligde kolay maç ve rakip yok. Bu nedenle bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Mardinspor maçında rakibimizi hafife almamalıyız" şeklinde konuştu.

Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Salih Akçadağ da, "Her maçımıza aynı değeri veriyoruz. Alacağımız her 3 puan, bizi bir adım daha hedefimize yakınlaştırır. Diyarbakırsporlu taraftarlarımız başarıya susamış. Artık Süper Lig'i istiyorlar. Yönetimimiz de bu zeminin alt şartlarını hazırlıyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 14:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?