3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da tek hedef galibiyet

Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında oynanacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ve yönetim kurulu izledi. Başkan Öktüren, antrenman sonrası teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Antrenmana sakatlıkları bulunan Atilla, Sinan Turan ve Çağatay katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Hüseyin Kartal ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Teknik Direktör Mustafa Uğur, Eskişehirspor maçında kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek, "Çalışmalarımız istediğimiz düzeyde geçiyor. Herhangi bir olumsuzluk bulunmuyor. Yönetim kurulumuz da idmanlarımızda bizleri yalnız bırakmıyor. Futbolcularımızın alacakları ödendi. Eskişehirspor maçında sahaya kazanmak için çıkacağız. Kazanmak için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren ise, geçen hafta aldıkları Malatyaspor mağlubiyetini unutmaları gerektiğini belirterek, "Sahamızda oynayacağımız Eskişehirspor maçı için futbolcularımdan galibiyet sözü aldım. Diyarbakırspor, bu maçı kazanacak güce kesinlikle sahiptir. Oyuncularımızı antrenmanda oldukça hırslı ve istekli gördüm. Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Eskişehirspor'u evine puansız göndererek taraftarlarımıza ve bizlere en güzel hediyeyi verecekler" dedi.

Genel kaptan Salih Akçadağ ise, Eskişehirspor maçıyla çıkışa geçeceklerini söyleyerek, "Tek seçeneğimiz galibiyet. Saha ve seyirci avantajımızı kullanıp Eskişehirspor'u yenmek istiyoruz. Diyarbakırspor'a galibiyet lazım, başka bir seçeneği düşünmek bile istemiyoruz. Taraftarlarımıza bu maçta büyük görev düşüyor" diye konuştu.

Takım kaptanı Serkan Özsoy da, Eskişehirspor maçını kazanarak Malatyaspor mağlubiyetini telafi edeceklerini belirterek, "Eskişehirspor'u yenerek kötü gidişe son vereceğiz" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 13:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?