3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da üzüntü büyük

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'un, İstanbul'da Güngören Belediyespor'a 1-0 yenilmesi Yeşil-kırmızılı camiada büyük üzüntüye neden oldu.

Diyarbakırspor'un İstanbul'da Güngören Belediyespor'a 1-0 yenilmesi Diyarbakır'da şok etkisi meydana getirirken teknik direktör Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, "7 Haftadır yenilgi yüzü görmemiştik. Bu çıkışımızı sürdürmek niyetindeydik, ama olmadı. Beklemediğimiz yenilgi aldık. Gol ararken gol yememiz, üstelik bunun son dakikalarda olması, bizi fazlasıyla üzdü. Eğer daha erken gol yemiş olsaydık kesinlikle puan çıkarırdık. Tedbirlerimizi alacağız. Diyarbakırspor Süper Lig'e çıkacaktır o güce de sahiptir. Şansız bir maç oynadık ve kaybettik. Her takım yenilebilir ama önemli olan sonrasıdır" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Salih Akçadağ ise, rakiplerinin kendilerinden üstün futbol sergilediğini vurgulayarak, "Biz gol yollarında çok şansızdık. İki topumuz direkten dönmesi, en az dört net gollük pozisyonu harcamamız bizim aleyhimize oldu. Maç berabere biter diyorduk son 10 dakikada ama dediğimiz olmadı. Maçın bitimine çok az bir süre kala gol yiyince ona da cevap veremedik. İstanbul'da Güngören Belediyespor maçına gelip de bize destek veren 6 bin taraftarımızdan onları üzdüğümüz için özür diliyoruz. Diyarbakırspor kötü bir takım değildir. Her zamanda bunu ispat etmiştir. Ama ne yazık ki bu maçı kaybetmiştir. Tüm rakiplerimiz maç kaybediyor. Biz bu kaybımızı en yakın zamanda telafi edeceğiz ve buna inanıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 13:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?