3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da yüzler gülüyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da deplasmanda alınan Kartalspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, Kartalspor galibiyetinden dolayı sevinçli olduklarını belirterek, "Ligde yakaladığımız çıkış sürüyor. Son 2 haftayı galibiyet ile kapattık. Arzulu futbol bize başarıyı getirdi. Futbolcularımıza, teknik heyetimize ve bize destek vermek için maçımıza gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy da maçımızı izledi.

Onun gibi herkes de izleyebilir. Diyarbakırspor başarılı oldu diye, çekemeyenler dedikodular üretmeye başladı. Biz, Kartalspor maçında sahaya çıkmış üstün futbolumuzla sahadan 3-1 galip olarak ayrılmışız. Biz laf üretmiyoruz. Takımımızın hedefi bellidir, bizi bundan döndüremezler. Deplasmanda kazandık diye, başarısız olanlar bunu hazmedemiyorlar, onun bunun üzerine iftira atıyorlar" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Salih Akçadağ ise Diyarbakırspor olarak gerçek futbollarını sahaya yansıtıp rakiplerine bunu kabul ettirdiklerini kaydederek, "90 dakika boyunca futbolcularımızın aklı fikri gol atmakta, sahadan galibiyetle ayrılmaktaydı. Öyle de oldu. Bize destek vermeye gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Diyarbakırspor'un her zamankinden fazla maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur da, "Hafta boyunca futbolcularıma verdiğimiz taktikler sahaya yansıdı. Aldığımız 3 puanla puanımızı 44'e çıkardık. Büyük avantaj elde ettik. Ligdeki yerimizi koruyup daha üst sıralara çıkmak en büyük arzumuz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 19:00:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?