3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da yüzler gülüyor

Diyarbakırspor'da pazar günü kendi sahasında Eskişehirspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, Eskişehirspor maçında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Taraftarlarımızın desteğiyle hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Ligde kaybettiğimiz şanssız puanlar olmasaydı şimdi ilk iki takım arasındaydık. Hedefimiz Süper Lig'e yükselmek, bunun için son ana kadar şansımızı zorlayacağız" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, Eskişehirspor galibiyetiyle ligde 5. sıraya yükseldiklerini belirterek, "Bu avantajımızı iyi kullanmalıyız. Ligde 5. sıradaki yerimizi sağlamlaştırmak için bundan sonraki maçlarımızda daha dikkatli oynamalıyız. Diyarbakırspor camiası olarak Süper Lig hedefine kenetlendik ve inandık" diye konuştu.

Kaleci Harun Avgın, Eskişehirspor maçında taraftarların kendilerine büyük destek verdiğini belirterek, "Eskişehirspor maçını kazanmak istiyorduk. İyi mücadele ederek haklı bir galibiyet aldık. Takımdaki herkes üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi. 90 dakika boyunca galip gelmek için elimizden geleni yaptık. Kazandığımız için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise kendileri için çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Hafta başından beri Eskişehirspor maçına galibiyet için hazırlamıştık. Kadromuzda eksikler olmasına rağmen görev verdiğim futbolcular büyük mücadele verdiler. Oyuncularımı özverili mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Maçı kazanmayı hak eden bir oyun sergiledik. Kazandığımız için mutluyuz. Maç öncesinde, maç boyunca ve sonrasında takımlarını destekleyen büyük taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 13:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?