3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da yüzler gülüyor

Diyarbakırspor'da deplasmanda lider Antalyaspor'u 1-0 mağlup etmenin sevinci yaşanıyor.

Genel Kaptan Salih Akçadağ, Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyetle play off yolunda büyük bir adım attıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısında da Antalyaspor'u yendiklerini hatırlatan Akçadağ, "Rakibimiz ilk yarıda bize karşı aldığı mağlubiyetten sonra maç kaybetmemişti. Antalyaspor gibi güçlü bir takımı evinde yendiğimiz için çok mutluyuz. Maç öncesi galibiyete inanmıştık. Maç boyunca atak bir futbol sergiledik, gol arayan takım biz olduk. Futbolcularımız arzulu ve istekli bir futbol sergilediler.

Eğer daha önce basit puanlar kaybetmeseydik, Süper Lig'i garantilemiş olurduk. Önceki hafta Sakaryaspor'u, Pazar günü deplasmanda Antalyaspor'u yenerek büyük bir takım olduğumuzu ispatladık" dedi.

Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise, galip geldikleri için büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, amaçlarının play off'a kalmak ve Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi. Ligde biri deplasmanda biri kendi sahalarında olmak üzere iki maçlarının kaldığını belirten Çimen, "Bu iki maçımızı da kazanmak istiyoruz. Hedefimiz play-off 'a kalmak ve burada başarılı olarak Süper Lig'e çıkmak. Takım olarak Süper Lig hedefine kilitlendik" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, takımın arzu ettiği oyunu oynamaya başladığını ifade ederek, "Kendi futbolunuzu sahaya yansıtırsanız rakip kim olursa olsun fark etmiyor. Yeterki oyuncular kazanma arzusuyla dolu olsun. İşte biz de bunu Antalyaspor karşısında yaptık. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki iki maça bakıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 12:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet faik IP: 78.188.12.xxx Tarih : 29.04.2008 20:30:54

diyarbakırın süper lige cikması lazım bunu hakediyoruz.. özellikle futbolcuların bu konuda çok istekli oldukRINA İNANİYORUM ... özelikle diyarbekirin gurptan çıkması bizim il olarak hem reklem hmede ekonomi olarak gelişmemmizi sağlayacaktır...ben istanbulda okuyorum diyaarbakırdeyince arkadaşlarım hepimizi katil olarak aalgılayor ama beli bir söre anlatıktan sonra hadi ya diyor inamıyor ilk başlarda ama zamanla anlıyor millet bizi hep yanlış anlatmış bunu hep beraber aşacağız HAYDİ DİYARBEKİR ÇOŞMA ZAMANI İSTANBULDA 3 BÜYÜĞÜ YENME ZAMANI SAYGILAR ROJ BAJ MEHMET FAİK YAŞAR BAHÇELİ EVLER İSTANBUL