7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'un dobermanı çalındı

DİYARBAKIRSPOR'UN DOBERMAN'INI ÇALDILAR; BULANA BİN 500 TL ÖDÜL

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Diyarbakırspor'un, kulüp binasının arkasındaki bahçede özel olarak beslenen 3 yaşındaki Doberman cinsi köpeği çalındı.

Diyarbakırspor Kulübü'nün köpeği çalındı. Turkcell Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren son olarak teknik direktör Ziya Doğan'la yollarını ayırarak takımı Güvenç Kurtar'a emanet eden Yeşil-kırmızı kulüp bu kez de kulüpteki herkesin sempatisini kazanan 'Kahraman' isimli köpeğin çalınmasıyla üzücü bir haber aldı. Kulüpten yapılan açıklamada ise köpeği bulanlara bin 500 TL para ödülü verileceği ifade edildi.

Diyarbakırsporlu futbolcuların da sevdiği Doberman cinsi köpeğin kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kulüp binasının arkasında bulunan kulübesinden çalındığı ifade edilirken konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kulüp Müdürü Muhittin Ateş, "3 yaşındaki doberman köpeğimizin çalınması bizleri ve futbolcularımızı üzdü. Kişi veya kişiler tarafından köpeğin bulunması için emniyete başvuruda bulunduk. Köpeğimizi bulup getirene ödül olarak bin 500 TL ödül verilecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 15:25:04
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 11:26:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?