3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakıspor'da galibiyet sevinci

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, Sakaryaspor'u farklı yenmenin sevincini yaşıyor.

Ligde play-off'a kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor, dün kendi sahasında lig ikincisi Sakaryaspor'u 4-1 yenerek puanını 48'e çıkardı. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, bu sezon kendi sahalarında çok puan kaybettiklerini hatırlatarak, "Özellikle evimizde kaybettiğimiz maçlarda puanlar alsaydık, şimdi Süper Ligi garantilemiş olurduk" dedi. Takımının, Sakaryaspor maçına çok iyi hazırlandığını ifade eden Başkan Öktüren, "Kazanmak istiyorduk ve bunu başardık. Rakibimiz bizi çantada keklik görüyordu. Bizi dikkate bile almak istemiyordu. Takımımız, büyük taraftarının da desteğini arkasına alarak sahaya çıktı. Maçın ikinci yarısında takımımız fırtına oldu, esti. 4 gol atıp rakibine 5. mağlubiyetini tattırdı. Futbolcularımız, bana maçı kazanacaklarına dair söz vermişlerdi. Sözlerini tutup sahadan farklı galibiyetle ayrıldılar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen sahada 12. adam olarak görev yapan taraftarlarımıza da minnet boçluyuz" diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise, bir hafta boyunca yaptıkları idmanlarda tüm planlarını galibiyet üzerine kurduklarını kaydederek, "Sahaya sürdüğüm futbolcularım, verdiğim görevleri yerine getirince istediğimizi elde ettik. Taraftarlarımızın büyük desteğini arkasına alan futbolcularım, rakiplerini sahadan sildiler, 4 gol attılar. Sahadan 3 puanla ayrılmakla beraber, süper bir sonuç aldılar. Ligde play-off mücadelemiz sürüyor" şeklinde konuştu.

Sakaryaspor karşısında takımının 4 golünü atan Şadi Çolak da, Diyarbakırspor'a geldiği günden bu yana sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle gerçek kapasitesini ortaya koyamadığını söyledi. Çolak, "Tam manasıyla takımıma yararlı olamadım. Hocam, Sakaryaspor maçının ikinci yarısında bana görev verdi. Ben de bu şansımı iyi kullanarak takım arkadaşlarımla yardımlaşarak 4 gol birden attım. Böylece gol sayımı 8'e çıkardım. Yeşil-kırmızılı forma altında büyük sevinç yaşadım. Ligde 3 maçımız kaldı. İnşallah, gollerime devam edip, takımı hedefine ulaştıracağız. Bana gösterilen sevgiye layık olmaya çalışacağım" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 10:44:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?