8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar'da moraller bozuk

DİYARBAKIRSPOR'DA MORALLER BOZUK

Turkcell Süper Lig takımlarından Diyarbakırspor, hafta sonu oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Güvenç Kurtar kadro dışı bırakılan kaleci Gökhan hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, Kocaeli'de oynanacak olan Antalyaspor maçı için ümitli konuştu.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde teknik direktör Güvenç Kurtar nezaretinde yapılan idmana, kadro dışı bırakılan Gökhan izinli olan Diallo, Tijikuzu, Ayman ve Goran katılmadı. Yeşil-kırmızılı futbolcular koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında teknik ve taktik ağırlıklı yarım saha maç yaptılar. Yaklaşık iki saat süren idmanda morallerin iyi olmadığı gözlendi. Teknik direktör Güvenç Kurtar, "Diyarbakırspor olarak hafta sonu sahamızda oynayacağımız ama cezamız nedeniyle Kocaeli'de oynayacağımız maçın

hazırlıklarını yapıyoruz. İzinli futbolcularımız var. Kaleci Gökhan ile iki haftadır gelişen olaylar hakkında görüş yapamıyorum. Bu konuda yönetim kuruluyla görüşün. Bizim için iç saha veya dış saha yoktur. İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında iyi futbol sergiledik ama pozisyonları değerlendiremedik. Antalya maçının hazırlıklarına başladık. Zorunlu izin verdiğimiz futbolcular var. Diallo'nun çocuğu oldu. Ayman'ın önemli bir işi vardı. İzin verdik. Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Ondan sonra

devamı gelir. Bir çıkış yakalamak istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında iyi oynadık. Rakibimizde çok iyi bir takımdı. Goller kaçırdık. Telafisi için çalışıyoruz. İnşallah Antalyaspor maçıyla bir çıkış yakalarız. Gökhan'ın durumunu yönetimle görüşün. Futbolcularım aynı inançla ve arzuyla galip gelmek için oynayacaklar. Tabiki seyirci desteğimiz olsaydı çok daha farklı olurdu. Bazı olaylar oldu sonra da yola çıkacağız. Biz gerekeni yapacağız. Gereken başarıyı yakalayacağız" dedi.

Diyarbakırspor'un başarılı oyuncusu Erhan Şentürk ise uzun zamandır galibiyet yüzü görmediklerini belirterek, "İdmanlarımıza iyi hazırlanıyoruz. Antalyaspor güçlü bir takım. Onların zayıf noktalarını biliyoruz. Hocamızın verdiği taktiklerler ile Kocaeli'de oynayacağımız maça iddialı hazırlanıyoruz. Seyrcisiz oynayacağmıız için dezavantajlı gidiyoruz. En kötü 1 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Diyarbakırspor kaptanı Barış Ataş ise, "Hazırlıklarımıza bugün başladık. Antalyaspor maçını Kocaeli'de oynayacağız. Büyükşehir maçında iyi oynadık. Yediğimiz bir golle maçı mağlup kapattık. Antalyaspor maçından 3 puan hedefliyoruz. Galibiyet serisine başlamak istiyoruz" dedi.

DİYARBAKIRSPOR'DA MORALLER BOZUK
DİYARBAKIRSPOR'DA MORALLER BOZUK
DİYARBAKIRSPOR'DA MORALLER BOZUK
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 14:32:00
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 20:05:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?