3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyar'da nefesler tutuldu!

Bank Asya 1. Ligi 5. sırada tamamlayıp play-off'a kalan Diyarbakırspor'da yarın oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi nefesler tutuldu.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren, yeşil-kırmızılı futbolcuların son durumlarını çok iyi gördüğünü belirterek, "Kazanma hırsı ile dolu olduklarına ben de inandım. Tüm Türkiye'deki Diyarbakırlılar, takımlarının Süper Lig'e çıkacağına inanmışlar. Yeter ki, futbolcularımız başarılı olup Süper Lig'e çıksınlar. Primleri de süper olacaktır. Artık Diyarbakırspor olarak dönüşü olmayan bir yola girmiş durumdayız" dedi.

Genel Kaptan Salih Akçadağ ise, Diyarbakır'a Süper Lig takımı olarak döneceklerini savunarak, "Biz Diyarbakırspor olarak Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz. Kendimize de güveniyoruz. Verdiğimiz mücadele ve aldığımız maçlar ortadadır. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu süper. Herkes hazır vaziyette, maç saatini bekliyor. Taraftarlarımızın bu maça ilgisi süper olacak. Futbolcularımız Eskişehirspor'u yeneceklerdir. Diyarbakırspor Süper Lig ateşi ile yanıp tutuşmaktadır. İnşallah, bu hedefini yakalayıp eski günlerine dönecektir" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 12:45:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?