3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Doğalgaz istasyonuna ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, ve diğer alt kademe belediye başkanları DiyarGaz Doğalgaz istasyonunu ziyaret ederek bilgi aldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı ve Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin ile birlikte Üç Kuyular'daki DiyarGaz Doğalgaz İstasyonunu ziyaret ettiler. DiyarGaz Genel Müdür Yardımcısı Makine Yüksek Mühendisi Abdurrahman Atabey başkanlara istasyondaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Atabey doğalgaz abone sayısının 2500'ü aştığını söyleyerek, 26 firmayla çalıştıklarını söyledi. Herhangi bir olumsuz durumda müdahaleye engel olacak her şeyi bertaraf ederek sistemi kurmaya çalıştıklarını belirten Atabey, atılan her adımı kontrol altına aldıklarını söyleyerek "Şehir içini üçüncü kez test ediyoruz. Çok sıkıntı yaşamamıza rağmen birçok kentten güzel bir imalat oldu" şeklinde konuştu.

Baydemir de çok faydalı ancak bir o kadar da hassas bir çalışma yaptıklarına vurgu yaparak çalışma yürüten ekibe başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 17:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?