3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

DTP seçim startını verdi

Yerel seçim startını veren Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, alt kademe Belediye Başkanları ile birlikte Ergani ilçesinde incelemelerde bulundu.

Baydemir ile tokalaşan yaşlı bir vatandaş, "AK Parti Osman Baydemir'i de aday olarak gösterse Diyarbakır'da kazanmaz diyorlar. Öyle bir şey var mı" demesi üzerine Baydemir, "Doğrudur" diye yanıt verdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler ve Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ile birlikte Ergani ve Dicle'ye giderek belediye çalışmalarına destek verdi. Ergani Belediye Başkanı Nadir Bingöl, Baydemir'e ziyareti dolayısıyla teşekkür ederken Baydemir de Bingöl'e çalışmalarında başarılar dileyerek her zaman destek olacaklarını söyledi. Ergani'de Baydemir'le tokalaşan yaşlı bir vatandaş, "AK Parti OsmanBaydemir'i de aday olarak koysa kazanmaz diyorlar. Öyle bir şey var mı?" diye sorması gülüşmelere neden oldu. Baydemir vatandaşa, "Doğrudur" diye yanıt verdi.

Esnafı ziyaret ederek sohbet eden Baydemir, halkın desteğiyle daha çok hizmet vereceklerini sözlerine ekledi. Ardından Dicle ilçesine geçen DTP'li Belediye Başkanları heyetini Dicle Belediye Başkanı Abdullah Akengin karşıladı.

Akengin Başkanlara ilçeyi gezdirerek, ilçe garajı ve yol çalışmalarını anlattı. Dicle Belediyesi'ne ait kültür merkezindeki çocuklarla sohbet eden Başkanlar esnaf görüşmelerinin ardından bir taziye evini ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 18:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?