3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

DTP'iler iftarda buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve DTP'li Milletvekilleri kentte görev yapan 120 mahalle muhtarı ile iftar yemeğinde buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından Selim Amca Sofra Salonu'nda düzenlenen yemeğe DTP Diyarbakır Milletvekilleri Selahattin Demirtaş, Gültan Kışanak, DTP Diyarbakır İl Başkanı Necdet Atalay, İl Genel Meclis Başkanı Kerem Doruk, Yenişehir Belediye Başkanı Fırat Anlı, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler, Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin, Sur Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Kaya ve DTP yöneticileri katıldı. Burada muhtarlara bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, "Halkımızın yanında olduğumuz konusunda alnımız ak, vicdanımız rahattır. Bütün parti yöneticilerimiz, parlamenterlerimiz, belediye başkanlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Belediye olarak hizmetleri en ücra köylere dahi götürmek için inanılmaz çabalar sarf ederken, halkımızla birlikte olmanın, halkımızın içinde olmanın verdiği güç ve destek sayesinde başımız dik durmanın onurunu yaşıyoruz. İnşallah bugünden sonra da halkımızın huzurunda dik durmaya devam edeceğiz'' dedi.

DTP Diyarbakır Milletvekili Selahattin Demirtaş ise, çığ gibi büyümüş sorunların el birliği ve yürek birliği ile aşılabileceğini ifade ederek, "O kadar çok hizmet bekleyen bir kentte, bir bölgede yaşıyoruz ki, 24 saat çalışsak bile sizlere layık hizmetleri üretmede yine de yetersiz kalabiliriz. Bu nedenle bulunduğunuz mahallelerin, köylerin sorunlarını en iyi bilen muhtarlarımızın, hizmetlerin sunumunda, sorunların çözümünde çok büyük rolleri ve önemleri vardır bizim için. Seçilmişler olarak bizler de bu sorunları hükümete ve diğer yöneticilere götürebilme konusunda demokratik bir baskı oluşturabilirsek görev yaptığınız yerlerin hiçbir sorunu kalmayacaktır" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 14:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?