3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Eczacı kalfaları sertifikalarını aldı

11. Bölge Diyarbakır Eczacı Odası ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 'Eczacı Kalfası Eğitim Projesi' sona ererken, başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi.

Dünya Bankası destekli, Özelleştirme Sosyal Destek Projeleri (OSDP) kapsamında 11. Bölge Diyarbakır Eczacı Odası ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 'Eczacı Kalfası Eğitim Projesi' sona erdi. Projede eğitim gören 20 kursiyer yapılan törenle sertifikalarını alırken, projenin bütçesi 54 bin YTL olarak belirlendi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Diyarbakır Eczacı Odaları Genel Sekreteri Mesut Azizoğlu, Diyarbakır'ın son yıllarda işsizliğin yoğun bir şekilde yaşandığı bir şehir
haline geldiğini ifade ederek, işsizliğin Diyarbakır'ın sosyal dokusunu da tahrip ettiğini söyledi. Azizoğlu, "Bu projemize 60'a yakın katılımcı adayı başvurdu. Odamız ve İş Kur İl Müdürlüğü'nün ortak çalışması neticesinde eğitimlere katılacak 20 katılımcı belirlendi. Projenin hazırlanmasında ve uygulanmasında kurum olarak hedefimiz kurumsal kapasitemizi yükselterek yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde Odamızın vizyonunun genişletilmesidir" dedi.

Daha sonra projede eğitim gören 20 kursiyer, Diyarbakır Eczacı Odaları Genel Sekreteri Mesut Azizoğlu, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya ve İş Kur İl Müdürü Mustafa Kurttekin tarafından sertifikalarını aldılar.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 15:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?