3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Emniyette terfi heyecanı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 50 personelin terfi töreni gerçekleştirildi.

Diyarbakır Polis Evi'nde yapılan terfi törenine Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak, polis ve eşleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Terfi töreni öncesi bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, terfi eden personelin yüklerinin biraz daha ağırlaştığını belirterek, "Ağırlaşan bu yükü ve sorumluluğu taşımanın ve hafiflemenin tek yolu çağın gerektiği bilgi düzeyini yakalamak, yeni davranış şekilleri ve yeni tecrübeler edinerek
kendinizi geliştirmeniz olacaktır. Bizler suç ve suçlularla mücadelede eğer başarı sağlamak istiyorsak suçludan bir adım önde düşünen, gerekli donanıma sahip, sevk ve idareyi başarı ile sağlayan amir ve yönetici kadrolara mutlaka sahip olmamız gerekir. Rütbeyi almaya hak kazanan personelin başarılarında en büyük pay kuşkusuz eşlerine aittir" dedi.

Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ve Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak terfi eden 50 personelin rütbelerini taktıktan sonra, tayini çıkan personele plaket verdiler.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 13:28:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?