3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Emrah yine iddialı konuştu

Diyarbakırspor'un golcüsü Emrah Bozkurt, attığı gollerin bir anlamı olduğunu, gollerini atmaya da devam edeceğini söyledi.

Attığı iki golle Diyarbakırspor'a ilk 2 haftada 6 puan getiren Diyarbakırsporlu golcü futbolcu Emrah Bozkurt, Sakaryaspor filelerini havalandırdıktan sonra yaptığı ilginç gol sevincinin özel bir anlamı olduğunu belirterek, "Bu hareketin benim için özel anlamı var. Her oyuncunun gol attıktan sonra yaptığı hareketler var. Bunun anlamı da bende kalsın" dedi.

Kendi isteğiyle Erciyesspor'dan ayrılıp Diyarbakırspor'a geldiğini belirten Emrah, hedefinin sezon sonuna kadar en az 15 gol atmak olduğunu söyledi. 27 yaşındaki futbolcu Emrah, "Benim işim gol atmak. Oynadığım takımlarda bunu iyi başardım. Buraya gelirken 85 golüm vardı. Diyarbakırspor'u şampiyon yaparken gol sayımı da 100'e çıkarmak istiyorum. Erciyesspor'da bir yıl daha sözleşmem olmasına rağmen kendi isteğimle Diyarbakır'a geldim. İyi ki gelmişim çünkü burası çok büyük bir camia. Taraftarlarımızı iki haftada sevindirdik. Bizi desteklemeye devam etsinler, çünkü yüzlerini güldürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz Diyarbakırspor'u hak ettiği Süper Lig'e çıkarmaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 17:20:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?