3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Emre Aygün Diyarbakırspor'da

Diyarbakırspor, dış transferde Akçaabat Sebetspor'dan Emre Aygün ile sözleşme imzaladı.

Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde düzenlenen ve Kulüp Başkanı Adnan Öktüren'in de hazır bulunduğu imza töreninde başarılı futbolcu Emre Aygün, kendisini 2 yıllığına Yeşil-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, imza töreninde yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'e, geçen sezon Giresunspor'da başarılı bir performans gösteren Mithat Yaşar'ı bize verdiği için Diyarbakır halkı ve Diyarbakırspor camiası adına yürekten teşekkür ediyorum. Yönetim olarak iç transferde Ercan Agaçe ile Çağatay Tekin ile anlaştık. Kendileriyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Sivasspor'dan Mahmut Hanefi Erdoğdu, Ömer Kaplan, Murat Yılmaz ve Aytaç Ak ile de bugün görüşeceğiz. Bu futbolcularla da anlaşmamız halinde resmi sözleşme imzalayacağız" ifadelerini kullandı.

Kendisini iki yıllığına Diyarbakırsporlu yapan sözleşmeye imza atan başarılı futbolcu Emre Aygün ise, "Diyarbakırspor ile uzun zamandır görüşüyorduk. Kendilerine sözüm vardı. Diyarbakırspor ile anlaştığım için mutluyum. Yeşil-kırmızılı forma altında başarılı olacağıma inanıyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 16:01:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?