3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Ergani'ye yeni müftü

Ergani Müfütüsü Abdülkerim Melikoğlu'nun Kayapınar ilçesine tayin olmasından sonra boşalan Ergani Müftülüğüne Adem Bebek atandı. Bebek, ilçeye gelerek yeni görevine başladı.

Ramazan ayı başında Ergani Müftülüğü görevine başlayan Adem Bebek, bu Ramazan ayı ile ilgili ilçede yürütülecek din hizmetleri konusunda kendinden önce hazırlanmış programın sürdürüleceğinin altını çizerek, yürütülen din hizmetlerini zamanla müşahede ederek, gelecek döneme ilişkin çalışmaları bu doğrultuda değerlendirmeye alacaklarını söyledi. İlçe Müftülüğü'nün katkı sunduğu iftar çadırı projesinin hayata geçirilmesine katkısı bulunan başta Ergani Girişimci İşadamları Derneği olmak üzere hayırsever esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Bebek, kendi döneminde ilçede yürütülecek din hizmetlerine ilişkin şunları söyledi:

"Biz müftülük olarak tüm kurum ve personelimizle halkımıza yönelik sevgi ve saygı merkezli bir hizmet sunacağız. Prensibim, ilçemizdeki halkla ve esnafla iç içe olup onlarla hasbıhal olmaktır. Müşahede ettiğimiz kadarıyla Ergani halkı sıcakkanlı ve mütevazı bir ilçemizdir. Biz de halkımıza bu şekilde mukabele ederek hizmet edeceğiz. Bu vesile ile tüm Ergani halkının mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 13:44:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?