3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Fatihe'ye kaymakam şefkati

Bismil ilçesinde 20 yaşında olmasına rağmen bir çocuk görünümünde olan Fatihe Temiz'e Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven destek oldu. Fatihe'nin tedavi masraflarını Kaymakamlık karşılayacak.

Gelişme geriliği olan Fatihe Temiz'in durumunu öğrenen Bismil Kaymakam Vekili Dr. Hasan Tanrıseven, Fatihe Temiz'in babası Beşir Temiz'i Kaymakamlığa çağırdı. Kaymakam Tanrıseven, Fatihe Temiz'e yeşil kart verilmesini sağlarken, babasına para yardımında bulunarak Fatihe'nin Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavisinin yapılmasını istedi. Beşir Temiz, Fatihe Temiz'in, ileri tetkik ve tedavi için Akdeniz Üniversitesi'ne sevk edilmesinin ardından Kaymakamlığa gelerek Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Baba Temiz, kızının durumuna çok üzüldüklerini belirterek, "Maddi imkanımız olmadığı için kızımı tedavi ettiremiyordum. Umutlarımızın tükendiği bir anda Kaymakamımız beni çağırıp yardım yapacağını söyleyince dünyalar benim oldu. Allah devletimizden, Kaymakamımızdan razı olsun" dedi.

Fatihe Temiz de Kaymakam Tanrıseven'in elini öperek teşekkür ederken Tanrıseven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Metin İçel'e tedavinin bundan sonraki aşamalarında da her türlü desteğin sağlanması talimatını verdi.

Tanrıseven, ayrıca Fatihe'nin hastane masraflarını karşılayacaklarını da belirterek, "Kızımızı tedavi ettireceğiz. Hastalığından dolayı okula devam edememiş. Tedavisinin ardından da okuma yazma kursuna kaydını yaptırarak eğitiminde de destek olacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 13:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?