3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Fatura futbolculara kesildi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da, Giresunspor mağlubiyetinin faturası futbolculara kesildi.

Geçen hafta sahasında oynadığı maçta Giresunspor'a yenilen Diyarbakırspor'da yüzler gülmüyor. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, sahalarında aldıkları mağlubiyetin kendilerini çok üzdüğünü belirterek, "Yönetim ve camia olarak sahamızda aldığımız yenilgiye tarifi mümkün olmayan derecede üzüldük. Sezon başından bu yana taraftarlarımız tribünleri dolduruyor, takımlarını destekliyor. Biz ise ne yazık ki, sahamızda kazanacağımız maçı kaybediyoruz. Üstelik büyük bir avantaj yakalamışken. Ayağımıza kadar gelen fırsata tekme attık. Bu maçta aldığımız mağlubiyeti hiç unutmayacağız. Bizim için Diyarbakırspor'dan büyük hiç kimse olamaz" şeklinde konuştu.

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise sahalarında aldıkları yenilginin telafisini deplasmandaki Altay galibiyetiyle kapatabileceklerini ifade ederek, "Giresunspor maçının sonlarına doğru girilen rehavet, unutulmaz bir yenilgi yaşattı bizlere. Futbolcularımız bugün itibariyle deplasmanda oynayacağımız Altay maçının çalışmalarına başladı" dedi.

Teknik Direktör Mustafa Uğur da Diyarbakırspor olarak tek düşüncelerinin deplasmanda oynayacakları Altay maçı olduğunu belirterek, "İdmanlarımıza başladık, çalışmalarımızı Cuma günü öğleden sonraya kadar sürdüreceğiz. Kadromuzda Gürol Azer ile Barış Ataş cezalı. Hafta içi tüm çalışmalarımızda teknik taktik ağırlıklı idmanlarımız ağırlıkta olacaktır. 3 gün sabahları kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Diyarbakırspor için şimde Altay maçı büyük önem kazandı. Amacımız üç puan" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 17:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?