7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Futbolcular galibiyete kilitlendi

DİYARBAKIRSPORLU FUTBOLCULAR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Diyarbakırspor Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında oynayacağı Bursaspor maçından mutlak 3 puan almayı istiyor.

Yeşil-kırmızılı futbolculardan Ümit Bozkurt, her iki takımın da 3 puana ihtiyacı olduğunu belirterek, "Ligin ilk yarısında hoş olmayan görüntülerden dolayı bu maç daha da kritik duruma geldi. Haftalardır bu maç burada bekleniyor. Bu maçımızda taraftarlara çok ihtiyacımız var. Onlara bu maçın deplasmanda olduğunu hissettirmeli. Ama futbol kuralları içerisinde hissettirmeli. Ben taraftarlarımızın Bursa halkına Bursa'da olayları yapanları mahcup edeceklerine inanıyorum. Burada rakibimizi saha dışında çok

iyi karşılayacaklar. Saha içinde ise deplasmanda olduklarını hissettirdikten sonra maçtan sonra da çok iyi gönderecekler. Diyarbakır halkına yakışan da budur. Bunu yapmalılar. Ben Diyarbakırspor taraftarlarından bunu bekliyorum. İnşallah bunun neticesinde 3 puan elde ederiz" dedi.

Diyarbakırspor'un genç kaptanı Barış Ataş ise, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyleyerek, "İlk maçta dediğim gibi oradaki olaylardan dolayı bizim halkımızda, bizde üzüldük. Ama bizim halkımız Bursa halkı gibi değildir. Biz onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Bizim hedefimiz 3 puan. Aldığımız takdirde iyi bir seri yakalarız. Tüm halkımızı bu önemli maçımıza davet ediyoruz" diye konuştu.

DİYARBAKIRSPORLU FUTBOLCULAR GALİBİYETE KİLİTLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 10:40:01
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 17:39:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?