3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Futbolculara kaburga dopingi

Diyarbakırlı kaburgacı Selim Amca, Malatyaspor maçı öncesi Diyarbakırsporlu futbolculara yemek verdi.

Moral yemeğinde kaburga dolması yiyen futbolcular zorlu maç öncesi iddialı konuştu. Diyarbakır Babil İş Merkezi'nde futbolcu ve eşlerine verilen yemeğe bazı yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Konuklarına kaburga ziyafeti çeken Selim Amca, Pazar günü Malatyaspor ile önemli bir 90 dakikaya çıkacak olan Diyarbakırsporlu futbolculara bol bol kaburga yiyin tavsiyesinde bulundu.

Yeşil-kırmızılılar maç öncesi stres atarak moral bulurken, takım kaptanı Hüseyin Kartal, bu tür moral artırıcı etkinliklerin takım ve kent bütünleşmesi adına önemli olduğunu vurgulayarak, "Biz zorlu maçta sahada galip ayrılan takım olacağız. Moralimiz yerinde taraftarlarımızın desteği ile gülen taraf biz olacağız" dedi.

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren ise "Diyarbakırspor'u takım yapan en büyük değer Diyarbakır halkıdır. 40 yıllık mazisi bulunan kulübümüzü bugüne kadar getiren unsur sokaktaki simitçi ve boyacıdan okul harçlığıyla bilet alarak maça gelen öğrenciler ve esnafın desteği büyük olmuştur. Esnaflarımızın düzenlediği yemek ve benzeri etkinliklerin belki maddi değeri büyük olmayabilir ama manevi yönü çok anlamlıdır. Babil Selim Amca yetkilileri ile bu organizasyona vesile olan sayın Hacı İhsan Aydın'a teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 12:34:27
Güncelleme :11 Ekim 2008 Cumartesi 13:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?