3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Futbolculara uyarı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da, hafta sonu oynanacak Altay maçı öncesi futbolcuların dikkatleri çekildi.

Yeşil-kırmızılı takımda gözler, Pazar günü deplasmanda oynanacak Altay maçına çevrildi. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren, geçen hafta evlerinde aldıkları mağlubiyetin faturasını kapatmak zorunda olduklarını ifade ederek, "Giresunspor yenilgisiyle sahamızda derin bir yara aldık. Camiamız fazlasıyla üzüldü. Pazar günü deplasmanda Altay ile oynayacağımız maçımıza İzmir ve çevresinde olan tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Onların vereceği desteğe ihtiyacımız var. Rakibimiz karşısında alacağımız galibiyet, yeniden bizi hedefimize yaklaştıracaktır" dedi.

Genel Kaptan Salih Akçadağ ise Diyarbakırspor olarak önemli bir döneme girdiklerini belirterek, "Ligde kalan 5 maç, kaderimizi tayin edecek. Artık bizim için sahamızda veya deplasmanda oynayacak olmamız fark etmemelidir" ifadelerini kullandı.

Diyarbakırspor'un golcü oyuncuları Şadi Çolak ile Hüseyin Kartal, takımlarının geçen haftaki mağlubiyetine çok üzüldüklerini belirterek, "Giresunspor karşısında galip götürdüğümüz maçı, son 8 dakikada kaybetmemiz bizi fazlasıyla üzdü. Arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda söz verdik. İnşallah, İzmir'den galibiyetle döneceğiz" diye konuştu.

Teknik Direktör Mustafa Uğur ise Altay maçına büyük bir hırsla hazırlandıklarını ifade ederek, "Geçen haftayı kafamızdan silip attık. Önümüzde Altay maçı var. Futbolcularıma inanıyorum ve güveniyorum. Galibiyete şartlandık. 90 dakika sonunda inşallah gülen taraf olacağımıza inanıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 13:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
diyarlı IP: 85.104.239.xxx Tarih : 11.04.2008 10:18:03

hadi bakalım inşallah altayı yenersinizde tekrar bu 20 bin tarafatar sizinle beraber çoşar sakrya maçında (ŞAMPİYON DİYARBAKIRSPOR)