3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Giresnspor mesaisi başladı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, Pazar günü evinde oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Kartal galibiyetiyle kapatan Diyarbakırspor'da Giresunspor maçının startı verildi. Teknik direktör Mustafa Uğur nezaretinde yapılan antrenmanda koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıldı. Yaklaşık iki buçuk saat süren antrenmanda yeşil-kırmızılı futbolcuların neşeli oldukları görüldü. Teknik direktör Mustafa Uğur, Çarşamba günü dahil olmak üzere günde iki idman yapacaklarını vurguluyarak, "Öğleden sonraları teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Antremönlerimizi Cuma günü öğleden sonra tamamlayacağız. Geçen haftaki maçımızı unuttuk, şimdi bizim için önemli olan bu haftaki maçımızdır. Takım olarak moral yönünden çok iyi sevideyiz. Hafta sonu oynayacağımız Giresunspor maçından zaferle ayrılacağız. Maç gününe kadar futbolcularımı motivasyon olarak hazırlayacağım. Ercan Agace cezalı olduğu için bu hafta sonraki maçımızda forma giyemeyecek. Kaptan Serkan Özsoy'un cezası sona erdi. Çağatayı'ın tedavisi sürüyor.

Sinan Turan idmanlara katılıyor" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın Genel Kaptanı Salih Akçadağ, iki haftadır üst üste galibiyet aldıklarını, çıkışlarını bu haftada devam ettirmek istediklerini belirterek, "Diyarbakırspor olarak Giresunspor'un ligdeki konumu bizi aldatmamalıdır. İşimizi fazlasıyla sıkı tutmalıyız. Rakibimizi dikkate almalıyız. Bundan sonraki maçlarımız final niteliği taşıyor. Ligdeki konumumuz gittikçe iyi oluyor. Ligin ilk yarısında bilhassa evimizde kaybettiğimiz puanlar olmasaydı. Şimdi ligin zirvesindeydik, kesinlikle Süper Lig'e çıkan takımlardan birisi bizdik. Yine de bu ümidimizi devam ettiriyoruz. Ligin sonuna kadar iddiamızı sürdüreceğiz. Tüm camia olarak birlik beraberliğimizi korumalıyız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 12:39:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?