3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Giresunspor mesaisi sürüyor

Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yaklaşık 2.5 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli ve istekli oldukları gözlendi. Yeşil-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Hüseyin'in bugün MR çektireceğini, Karabükspor maçında sakatlanan Coşkun'un durumunun ise 1-2 gün içerisinde netlik kazanacağı belirtilirken, geçen hasta olduğu için Karabükspor maçında forma giymeyen Erhan Çatalçam'ın da iyileştiği ve takımla birlikte çalışmalara katıldığı bildirildi. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Giresun deplasmanına puan veya puanlar için gideceklerini belirterek, "Rakibimizin ligdeki durumu bizi yanıltmamalı. Biz tüm rakiplerimize aynı değeri veriyoruz. Giresun deplasmanına puan veya puanlar için gideceğiz" dedi.

Basın Sözcüsü Alper Akhan ise, ligde çıkışlarını sürdürmeyi hedeflediklerini belirterek "Ligde 5. sırada yer alıyoruz, ama daha üst sıralara tırmanmak için mücadele edeceğiz. Takım olarak her geçen daha iyiye gidiyoruz. Futbolcularımız, kazanma arzusuyla dolu. Ligin en az gol yiyen takımları arasında yer alıyoruz. Her maçımızı bir final havası niteliğinde oynuyoruz. Giresun'dan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Diyarbakırspor'a sezon başında Giresunspor'dan transfer olan Hakikat Yıldırım ise, "Bu sezon ilk kez forma giydiğim Kardemir Karabükspor maçında takımımın attığı iki golün de asistini yaptığım için mutluyum. Diyarbakırspor formasını, daha önce 1998-2001 yılları arasında giydim. Diyarbakırspor formasıyla çok güzel günler yaşadım. Karabükspor maçında eski günlerimi hatırladım. Özellikle taraftarlarımızın tezahüratları karşısında oldukça duygulandım. Diyarbakırspor, her türlü güzelliğe layıktır. İyi bir kadromuz ve takımda güzel bir arkadaşlık ortamı var. Diyarbakırspor, eski başarılı günlerine dönüyor" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 16:14:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?