3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Gözler Giresunspor maçında

Diyarbakırspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Uğur yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Antrenman yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Mustafa Uğur, saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, "Tek düşüncemiz galibiyet.

Futbolcularımla yaptığım toplantıda sadece galibiyeti düşünmelerini söyledim. Rakip futbolcularla tartışmamalarını, hakeme itiraz etmemeleri için kendilerine uyarılarda bulundum" diye konuştu.

Genel Kaptan Salih Akçadağ ise, hedeflerinin 3 puan almak olduğunu belirterek, "Giresunspor yöneticilerinin iddialı konuşmaları bizi ilgilendirmiyor. Elbetteki takımlarını övecekler, galip geleceklerini söyleyecekler, kendilerine hak veriyoruz. Biz Diyarbakırspor olarak mütevazi bir takımız. Onların büyük konuşması bizim futbolcularımızı kamçılayacak, sahadan galip ayrılmamazı sağlayacak. Saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bir hedefimiz var, o hedefi yakalamaya çalışıyoruz" dedi.

Takım kaptanı Serkan Özsoy ise, 2 maçlık cezasının sona erdiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Artık arkadaşlarımla takımımla sahada olacağım çok mutluyum. Takımımız iyi yolda, iki haftadır galip geliyoruz. Giresunspor'u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Bu hafta sonu tek düşüncemiz kazanmak olacaktır" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 13:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?