3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Gözler Malatya maçına çevrildi

Diyarbakırspor'da gözler Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Malatyaspor maçına çevrildi.

"Galibiyet için artık mazeretimiz kalmadı" diyen Futbol Şube Sorumlusu Dr. Abdurrahman Yakut, "Bazı maçlarda hakem hataları nedeniyle puan kayıpları yaşadık, artık haksızlık istemiyoruz. Güçlü bir kadro kurduk, bizim başarısız olmamızı isteyenler var. Son haftalarda üst üste aldığımız başarısız sonuçların ardından oyuncularımıza gerekli uyarıları yaptık. Artık puan kaybetmek istemiyoruz. Galibiyet için artık mazeretimiz kalmadı. Pazar günü evimizde karşılaşacağımız Malatyaspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyoruz. Bu maçta galibiyetten başka alternatifimiz ve seçeneğimiz yoktur. Diyarbakırspor'un bu maçta gerçek gücünü göstereceğine inanıyorum. Taraftarlarımızı da bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılacağız" diye konuştu.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ise, Malatyaspor maçında 3 puan hedeflediklerini belirterek, "Malatyaspor maçında galibiyete şartlandık. Tüm futbolcu arkadaşlarım bu maçın önemini biliyor. Moral ve motivasyon yönünden hazır durumdayız. Malatyaspor'u evine eli boş göndereceğiz. Biz buna inandık ve bunu başaracak gücümüz var" ifadelerini kullandı.

Bu arada Diyarbakırspor'da daha önce çeşitli sebeplerden dolayı ertelenen olağanüstü genel kurulu, Cumartesi günü yapılacak. Kulüpte yaşanan maddi sıkıntılar uzun süredir gündemi meşgul ederken, taraftarlar ve camia oluşacak yeni yönetimin tüm kenti kucaklayacak, her kesimin desteğini alacak yapıda olması ve ayrıca kulübün ekonomik sorunlarına çözüm getirmesini istiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 12:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?