3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Hademe kurşun yağdırdı!

Diyarbakır Cumhuriyet Lisesi'nde bütünlemeye kalan öğrenci3 öğrenci ile tartışan hademe kurşun yağdırdı. Kurşunlar nedeniyle bir öğrenci penisinden vurulurken, 2 öğrenci de bacaklarından yaralandı.

Dün geçen yıl çıkan af ile bütünleme sınavlarına girmek isteyen öğrencilerle hademe Ömer G. henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanını kavgaya dönüşmesi üzerine öğretmenlerinde araya girmesiyle kavga ayrılırken, öğrenciler 'yarın tekrar geleceğiz' diyerek okuldan ayrıldılar.

Bugün okula gelen Kadri Ç. (19), Süleyman Ç. (21) ve Mustafa İ. (19) okula tekrar gitti. Ömer G. ruhsatsız tabanca ile öğrencilere kurşun yağdırdı.

Kadri Ç. penisinden yaralanırken, Süleyman Ç.ve Mustafa İ.bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandılar. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kadri Ç.'in penisine isabet eden kurşunun çıkarılması için ameliyata alındığı, diger yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Ömer G. gözaltına alın. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 15:44:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nesihboz IP: 85.98.33.xxx Tarih : 19.06.2008 02:15:56

bir kere o vuarn hademe degil okulun muhasebecisi vurlanlardan biri mustafa degil muzaffer dir arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz