3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Hamile kadın olay anını anlattı

Diyarbakır'da dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişini protesto etmek için olay çıkaran göstericiler doğum için hastaneye giden ambulansı taşladı.

Ambulans şoförünün hafif yaralandığı olayda Dilber Çelik hastaneye yetiştirilerek sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Olay anını anlatan Çelik çok korktuğunu söyledi.

Dün, Diyarbakır'da Başbakan Erdoğan'ın kente gelişini protesto etmek için şehrin çeşitli yerlerinde izinsiz gösteri düzenlendi. Sur ilçesinde oturan Dilber Çelik(31) adlı hamile kadın doğum sancılarının artması üzerine gelen ambulans ile Doğum Hastanesi'ne götürüldü. Ambulansın geçişi esnasında göstericiler tarafından taşlanan araç içinde bulunan Dilber Çelik çok korktuğunu anlattı. Hastaneye vardıktan sonra doğum yapan Çelik, sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Olay anını anlatan Çelik, hastaneye giderken bir grup tarafından taşlı saldırıya uğradıklarını belirterek, "O esnada çok korktum. Aracı durdurup sallamaya başladılar. Atılan taş sonucu ambulans şoförü elinden yaralandı. Çok korktum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2008 Salı 13:52:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?