3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Hastane ve lise sözü

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu ve Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından kurulan Çınar'ı Kalkındırma Komisyonu ikinci geniş katılımlı toplantısını yaptı. Toplantıda Çınar'a yeni bir devlet hastanesi ve ikinci lise yapımı müjdesi verildi. 

Atanmış bürokrat ve seçilmişleri bir araya getiren örnek yönetim modeli olarak Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu ve Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından kurulan Çınar'ı Kalkındırma komisyonu geniş katılımlı olarak toplandı.
 
İlçe Jandarma Komutanı Şahin Bodur, İl Genel Meclisi Üyeleri Mürşit Ekinci, Abdülcelil Yetiştiren, Hadi Gülçer, daire amirleri ve muhtarların katılımıyla Çınar Gençlik Merkezi'nde yapılan toplantıda konuşan Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Komisyonun amacının Çınar'a hizmet etmek olduğunu söyledi. 

Tanrıseven, "Burada geniş kesimleri bir araya getirerek yapılan ve yapılabilecek hizmetleri özgür bir platformda tartışıyoruz. Bütün kamu görevlilerinin ve seçilmişlerin amacı vatandaşlarımıza hizmet etmek, insanımıza daha iyi koşullarda yaşam imkanı vermektir. İlçede yapılan eğitim, yol ve içme suyu hizmetleri yapıldı. Çınar ilçe merkezine 50 yataklı bir Devlet Hastanesi yapılacak" dedi. 

Milletvekili Kutbettin Arzu, bu yıl yerel sorunlara daha fazla eğileceğini belirterek, "Çınar'a özel bir vakıf tarafından ikinci bir lise yapılacak. Eğitimde standartları yükselteceğiz" şeklinde konuştu. 

Farklı kesimleri bir araya getirdiği için Kaymakam Tanrıseven'e teşekkür eden Milletvekili Arzu, katılımcıları tek tek dinleyerek istekleri not aldı. İlçe yöneticilerine sorunlarını aktaran muhtarlar da toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 10:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?