3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Hedef 3 puanla başlangıç yapmak

Diyarbakırspor, ligin ilk haftasında Cumartesi günü sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenman topla yapılan taktik çalışmayla sona erdi. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli ve istekli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Orduspor maçında sahaya 3 puan için çıkacaklarını belirterek, "Cumartesi günü taraftarlarımızın önünde oynayacağımız Orduspor maçında alacağımız galibiyet bize çok şey kazandıracak. Bu maçta sahaya kazanmak için çıkacağız. Tüm çalışmalarımızı bunun için yapıyoruz. Futbolcularımızın hırsı ve isteği beni fazlasıyla ümitlendiriyor. Orduspor'u yenerek lige galibiyetle başlamak ve taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi.

Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen ise, iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Ligde başarılı olabilmek için teknik heyetimizin raporu doğrultusunda takıma yararlı olabileceğine inandığımız futbolcuları transfer ettik. İyi bir kadroya sahibiz ve bu kadronun ligde başarılı olacağına inanıyoruz. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak bu hedefe ulaşmak için ligdeki tüm maçlara kazanmak için çıkacağız. Cumartesi günü sahamızda Orduspor ile oynayacağız. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunu başaracak güce de sahibiz" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Ersin Veli de, iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Hazırlık maçları ile lig maçlarının havası değişik. Lige hazırız, ligin ilk haftasında sahamızda oynayacağımız Orduspor maçını bekliyoruz. Orduspor maçıyla taraftarlarımızın önüne çıkacağız. Taraftarlarımız bizden başarı bekliyor. Diyarbakırspor formasının hakkını verebilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu kadro ligde çok can yakacak. Taraftarlarımızı Orduspor maçında tribünleri doldurmaya davet ediyorum. Atatürk Stadı'nın tribünlerini tıklım tıklım görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle rakibimizi yenerek lige üç puanla başlayacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 12:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?