3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Herşey Kayseri Erciyes maçı için

TFF 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, ikinci yarı ilk maçında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin 18. hafta maçında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile zorlu mücadeleye çıkacak olan Diyarbakırspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil-kırmızılı takım yaklaşık 2 sat süren antrenmanda ısınma hareketleri, pas ve top çalışması yaptı. Futbolcuların hayli moralli oldukları gözlendi. Antrenmana yeni transferlerden Şadi Çolak ile Murat Önür katılırken, tedavisi devam eden Bahadır Şenkaya, katılmadı.

Diyarbakırspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Serdar Çimen, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarının cumartesi gününe kadar süreceğin söyledi. Lige iyi bir başlangıç yapmaları açısından bu maçın önemine dikkat çeken Çimen, "Lige iyi bir başlangıç yapmak için büyük gayret göstereceğiz. Takımımız Antalya'da iyi bir hazırlık devresi geçirdi. İkinci etap hazırlıklara da başladık. Hafta boyunca teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. Takımımızın durumunu iyi görüyoruz. Kayseri Erciyesspor maçını pazartesi günü oynayacak olmamızı bir avantaj olarak görüyoruz. Böylece rakiplerimizi alacağı iyi veya kötü sonuçlar bizi etkileyecektir" dedi.

Teknik direktör arayışlarının da sürdüğünü ifade eden Çimen, sözlerini şöyle sürdürdü; "Teknik direktör konusunda girişimlerimiz sürüyor. Önümüzde zor ve uzun bir maraton var. Yeni hocamız gelinceye kadar eski teknik heyetimiz takımımızı çalıştıracaktır" diye konuştu.

Maçın pazartesi oynanacak olmasına Kayseri Erciyesspor'un itiraz ettiğini kaydeden Basın Sözcüsü Çimen, rakipleri Erciyesspor'un maç saatine itirazı kendilerini ilgilendirmediğini, Futbol Federasyonu'nun verecekleri kara saygılı olacaklarını kaydetti. Çimen, yönetim olarak Kayseri Erciyesspor maçına çok önem verdiklerini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 12:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?