3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

İşadamından 300 öğrenciye yardım

İstanbullu hayır sever işadamı Yaşar İnatçı, doğum yeri olan Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 300 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

Hayırsever işadamı Yaşar İnatçı tarafından gönderilen kırtasiye yardımları yoksul öğrencilere törenle dağıtıldı. Karacalar köyünde düzenlenen törene Silvan Kaymakamı Veysel Beyru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa'nın yanı sıra çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Köy Muhtarı İhsan İşçi, geçen yıl da okullarına bilgisayar yardımında bulunan işadamına teşekkür ederek, "Sayın Yaşar İnatçı, bu yıl da çocuklarımızı unutmayarak 300 öğrencimize kırtasiye yardımında bulundu. İşadamımızın bu örnek davranışından dolayı tüm köy ve Silvan halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 11:36:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah dönmez IP: 88.252.20.xxx Tarih : 21.11.2008 16:26:36

öncellikle yaşar dayıma selamlarımı gönderiyor ve onun eğitime karşı bu tür katkılarından dolayı tebrik ediyorum. güney doğu anadolunun gerçekten bu tür duyarlı insanlara ihtiyacı var. yaşar dayı gibi insanlara bu dönemde ender rastlanılır. bu yardımından dolayı ona tekrar teşekkür ediyor ve iş hayatında ona başarılar diliyorum. saygılar