3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

İstanbul'dan Diyarbakır'a yardım sürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır'a yaptığı sportif yardımlarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin, spor tesislerinden sonra maddi durumu kötü olan kulüplere malzeme yardımı yapması amatör spor camiasında sevinçle karşılandı.
Beyaz Tebeşir Vali Ahmet Cemil Serhadlı Spor Kompleksi'ni sil baştan yenileyip, toprak sahayı sentetik çime çeviren, modern soyunma odaları yapan, profesyonel maçların oynandığı bir çok statta olmayan modern bir skorboardun yanı sıra ışıklandırma sistemini kurarak amatör maçların gece oynanmasını sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu kez maddi imkanları kısıtlı olan amatör kulüplere malzeme yardımı yaptı. AK Parti Milletvekili Abdurrahman Kurt'un girişimleri sonucu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından gönderilen malzemeler, 8 kulübün yetkililerine teslim edilirken; yardıma çok sevinen kulüpler, yaptığı yardımlardan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Diyarbakır İl Başkanı Remzi Dayan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni bir saha yapacağını belirterek, Diyarbakır'a yapılacak yeni tesis ve sahalar sayesinde amatör futbolun daha sağlıklı şartlarda yapılacağını ve bu durumun önemli oyuncular yetişmesine neden olacağını söyledi. Dayan, "Bizim için önemli olan spora ve gençlerimize yapılan hizmettir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve milletvekilimiz Abdurrahman Kurt'un iyi ilişkileri sonucunda bu hizmetler oldu ve bundan dolayı çok mutluyuz. Kentimize en büyük ve modern spor tesislerinden birini kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi, maddi durumu kötü olan kulüplerimize malzeme yardımı yaptı ve şimdi de yeni bir saha yapacak. Kentimize yapılacak yeni tesisler ve sahalar, gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapması ve nice yıldız oyuncuların yetişmesine neden olacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 11:48:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?