3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

İstanbul'dan Silvan'a yardım eli

Silvan ilçesine bağlı Üçbasamak Köyü İlköğretim Okulu'nda görevli öğretmenin kendi çabalarıyla başlattığı yardım kampanyasına İstanbul'dan destek geldi.

Silvan'ın Üçbasamak Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Tekbalkan İstanbul'da bulunan akrabalarından okuldaki öğrencileri için yardım istedi. Okul idarecisinin çağrısına kulak veren İstanbul Orgeneral Eşref Bitlis İlköğretim Okulu'nda öğretmen olan akrabası Hakan Tekbalkan ve okul yöneticileri 28 öğrenciye giyim ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım paketleri gönderdi. Yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden ve katkıda bulunan herkese teşekkür ettiklerini belirten Yusuf Tekbalkan, "Öğrenciler yırtık önlük ve montlarla okula geliyor. Birçoğunun ailelerinin bir gelir kaynağı yok. Giyecek bir önlük ve montu bile olmayan öğrencilerimiz gerçekten zor durumda. Bu konuda herkesten yardım bekliyoruz. Ayrıca çağrımıza kulak veren İstanbul Orgeneral Eşref Bitlis İlköğretim Okulu öğretmen ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2008 Cuma 13:38:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bager IP: 88.247.65.xxx Tarih : 26.05.2008 13:37:57

YARDIMLARDA BULUNANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BÖYLE YARDIMLARIN OLMASI BİZLERİ SEVİNDİRİYOR. ÜÇ BASAMAK KÖYÜN ÖĞRETMENİNEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Kİ BÖYLE BİR SESİ DUYURMUŞ VE TALEPTE BULUNMUŞ BUNU SİLVANLI İŞ ADAMLARINDANDA BEKLİYORUM HER BİRİ BİR OKULA BAĞIŞ YAPARSA İHTİYAÇLI OLKUL KALMAZ HERKESİN KENDİ ÇAPINDA YARDIMDA BULUNMALARINI İSTİYORUM. SAYGILAR